آخرین مطالب ارسالی
Last Posts
آهنگ های ویژه
Best Posts
    کاشت مو
    بهترین سایت کاشت مو با کمترین قیمت
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    دستور پخت کیک کرپ شکلاتی

    کیک کرپ شکلاتی، یک دسر فوق العاده خوش طعم است که از چندلایه کرپ، خامه و سس مخصوص تهیه می شود .

    دستور پخت کیک کرپ شکلاتی

    کیک کرپ شکلاتی، یک دسر فوق العاده خوش طعم است که از چندلایه کرپ، خامه و سس مخصوص تهیه می شود .

    مواد لازم:

    • کره ۶ قاشق غذا خوری
    • شیر ۳ پیمانه
    • تخم مرغ ۶ عدد
    • آرد ۱.۵ پیمانه
    • پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
    • شکر ۷ قاشق غذا خوری
    • خامه قنادی ۴ پیمانه

    مواد لازم گاناش:

    • خامه‏ پر چرب۱ پیمانه
    • شکر ۴ قاشق غذا خوری
    • شکلات ۱۷۰ گرم
    • کره ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه کرپ، در یک تابه روی حرارت ملایم ابتدا کره را ذوب کنید. سپس
      آن را در یک پیاله بریزید.در همان تابه، شیر را گرم کنید و کنار بگذارید.
    2. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ
      را افزوده و هم بزنید. به تدریج کره و شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید
      تا یکدست شوند.
    3. در یک تابه نچسب و نازک، یک چهارم پیمانه از مخلوط را بریزید. تابه را
      بچرخانید که مایع در همه سطح آن پخش شود. پس از دو دقیقه، پنکیک را
      برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه
      دهید.
    4. پس از خنک شدن کرپ ها، یک لایه کرپ گذاشته و روی آن یک لایه خامه قنادی
      بمالید و همین کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
    5. پس از ساخته شدن یک کیک طبقاتی، برای اینکه منظم و یکدست شود، یک بشقاب گرد روی آنها گذاشته و به قطر آن کیک را برش دهید.
    6. برای تهیه گاناش : خامه پرچرب و شکر را روی حرارت هم
      بزنید تا بجوشند. سپس آن را روی شکلات و کره بریزید و هم بزنید تا شکلات ها
      کاملا آب شوند. گاناش شکلاتی را روی کیک کرپ ریخته و با استفاده از کاردک
      به همه سطح آن بمالید.

     ارسال در حدود 2 هفته قبل  ادامه مطلب »